Træning i Viborg squash

 

Teknik-træning, slag, bevægelse, spilopbygning mm

Viborg squash tilbyder individuel træning onsdag aften til alle medlemmer. Azeem, Henrik og Jesper organiserer træning for 2 spillere pr time onsdag fra kl 19 til 21. Træningen vil fokusere på teknik og spilopbygning. Du kan tilmelde dig træning uanset niveau. Du behøver heller ikke deltage i andre klubarrangementer for at tage en træningstime eller 2. Du kan f.eks tage en enkelt træningstime omkring et specifikt slag eller vi kan tilrettelægge et introforløb hvis du lige er startet med squash. Træningen er gratis.
Tilmelding foregår på aktivitetskalenderen på hjemmesiden, du kan også klikke ind samme sted som du booker banetimer. Der er plads til 2 personer per time per træner. Du SKAL tilmelde dig senest 24 timer før træningen. Hvis der ingen tilmeldte til en given time aflyses træningstimen 24 timer før start.
Efter aftale med den enkelte vil vi føre en træningsprotokol og træningsplan så vi kan se hvad der er arbejdet med til tidligere træninger. Det er specielt vigtigt hvis du træner med forskellige trænere fra uge til uge.
Vi glæder os til at se jer på banen - Azeem, Henrik og Jesper.

Børn/juniorer (op til 19 år)

Vi har pt ikke et juniorhold i Viborg Squash. Vi håber at kunne tiltrække juniorer igen og er klar til at starte træningen igen snarest!